Over ABL-TECHNIC Uden (voorheen C&T Technics)

C&T Technics is in 1997 opgericht en we hebben ons gespecialiseerd in thermisch en chemisch ontlakken. Op dit vlak zijn we marktleider in Nederland. En met steun van ons moederbedrijf ABL-Technic zijn we ook over de grens nadrukkelijk aanwezig. Niet voor niets is onze slogan: onbegrensd onderscheidend in ontlakken.

Vanaf 01-01-2022 zijn we van naam veranderd en heten we ABL-Technic Uden.

Daarnaast zijn we uw adres voor ontvetten, automatisch stralen van staal en aluminium, het beitsen van staal en RVS, chemische voorbehandeling en transport. Sterk zijn we ook in het ontrubberen, kunststoffen ontlakken en het reinigen van onder meer warmtewisselaars, elektromotoren en bakkerijgereedschap.

Ook particulieren kunnen voor het ontlakken van een hekwerk, motorframe, renovatie oldtimer en dergelijke bij ons terecht.

Dagelijks staan we met ons team klaar voor u. Onze mensen worden gekenmerkt door een hoge mate van kennis en kunde op hun vakgebied. Dit wordt onder meer onderstreept door de ISO-certificeringen 9001, 14001 en 50001. Bovendien hebben we bij ABL-Technic Uden altijd een klantgerichte dienstverlening hoog in het vaandel, uitgedrukt met de O’s.

Sinds 2014 behoren wij tot de ABL Technic Group. Deze groep bestaat momenteel uit 20 ontlak bedrijven in veertien landen. Door deel uit te maken van deze internationale organisatie wordt alle kennis gebundeld en enkel de beste technieken ingezet om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in onze nieuwe fabriek voorzien van de meest moderne technologieën aan de Vliegeniersstraat 24 in Uden.